Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna i prosta sałatka na lekką przekąskę :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 378
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 257
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1391
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 378
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 257
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1391
Składniki
Soczewicę przepłukać i gotować do miękkości a następnie odcedzić. Gruszkę umyć,obrać i pokroić w plasterki. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Gruszkę rozłożyć na talerzu,posypać soczewicą,utartym serem i posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego:)