Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest lekka i orzeźwiająca,idealna na lato.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 639
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 119
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 185
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 639
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 119
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 185
Składniki
Soczewicę namoczyć na noc,ugotować do miękkości.Buraczki ugotować ,pokroić w cienkie słupki.Cukinie pokroić w półkrązki,poddusić do miękkości na niewielkiej ilości oleju.Przygotowane składniki wystudzić,wymieszać w dużej misce.Składniki dressingu wymieszać,dodać do sałatki.Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Sałatkę odstawić do lodówki,żeby smaki dobrze się połączyły.