Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na dobry początek dnia.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1394
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1319
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1394
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1319
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Składniki
Soję zalać letnią wodą i odstawić na co najmniej 10 godzin do namoczenia.
Namoczoną soję odcedzić, zalać świeżą wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości. Następnie odcedzić i odstawić do wystudzenia.
Seler odcedzić z zalewy.
Pomidory pokroić na ćwiartki.
Ogórek umyć, obrać, przekroić wzdłuż na cztery części i pokroić na kawałki o długości około 1 cm.
Wszystkie składniki sałatki wymieszać i gotowe!