Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na dobry początek dnia.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2043
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5452
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5489
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2043
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5452
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5489
Składniki
Soję zalać letnią wodą i odstawić na co najmniej 10 godzin do namoczenia.
Namoczoną soję odcedzić, zalać świeżą wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości. Następnie odcedzić i odstawić do wystudzenia.
Seler odcedzić z zalewy.
Pomidory pokroić na ćwiartki.
Ogórek umyć, obrać, przekroić wzdłuż na cztery części i pokroić na kawałki o długości około 1 cm.
Wszystkie składniki sałatki wymieszać i gotowe!