Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka, która staje się niesamowitym daniem, dzięki dodaniu obłędnie pysznego sosu paprykowego. Koniecznie wypróbuj ten przepis! Bez glutenu i szkodliwych tłuszczy! Sos idealny również do kanapek i tortilli.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25619
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2591
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1288
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25619
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2591
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1288
Składniki
Do kielicha blendera dodajemy paprykę konserwową, płatki drożdżowe, sok z cytryny, rozgnieciony czosnek, musztardę, słodzik/cukier, oraz szczyptę soli i pieprzu. Blendujemy na gładki sos.
Z papryczek usuwamy gniazda nasienne, następnie kroimy je w kosteczkę. Ogórka kroimy w półplasterki, oliwki w plasterki.
Porcję pokrojonych warzyw wraz z dodatkiem ulubionej mieszanki sałat podajemy polaną sosem paprykowym. Smacznego!