Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka, która staje się niesamowitym daniem, dzięki dodaniu obłędnie pysznego sosu paprykowego. Koniecznie wypróbuj ten przepis! Bez glutenu i szkodliwych tłuszczy! Sos idealny również do kanapek i tortilli.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 791
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 791
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Składniki
Do kielicha blendera dodajemy paprykę konserwową, płatki drożdżowe, sok z cytryny, rozgnieciony czosnek, musztardę, słodzik/cukier, oraz szczyptę soli i pieprzu. Blendujemy na gładki sos.
Z papryczek usuwamy gniazda nasienne, następnie kroimy je w kosteczkę. Ogórka kroimy w półplasterki, oliwki w plasterki.
Porcję pokrojonych warzyw wraz z dodatkiem ulubionej mieszanki sałat podajemy polaną sosem paprykowym. Smacznego!