Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka o słodko-pikantnym smaku.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1367
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 314
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1367
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 314
Składniki
Sałatę umyć, osuszyć i porwać na kawałki.
Każdy paluszek krabowy pokroić na 3 części.
Cebulę pokroić na cienkie półplasterki.
Ogórki umyć, obrać i pokroić w półplasterki o grubości około 5 mm.
Wszystkie przygotowane w poprzednich etapach składniki sałatki wymieszać.
Musztardę, miód, sok z pomarańczy oraz olej dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym sosem polać sałatkę.