Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka o słodko-pikantnym smaku.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7505
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2462
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7505
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2462
Składniki
Sałatę umyć, osuszyć i porwać na kawałki.
Każdy paluszek krabowy pokroić na 3 części.
Cebulę pokroić na cienkie półplasterki.
Ogórki umyć, obrać i pokroić w półplasterki o grubości około 5 mm.
Wszystkie przygotowane w poprzednich etapach składniki sałatki wymieszać.
Musztardę, miód, sok z pomarańczy oraz olej dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym sosem polać sałatkę.