Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pieczarki można jeść na surowo, a ich chrupka konsystencja idealnie sprawdza się w sałatkach. Sałatka pieczarkowa z dużą ilością natki pietruszki, rzodkiewką i jajkami na twardo idealnie wpisze się w majówkowe menu. Polecam jako dodatek do dań z grilla.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14036
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15910
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6422
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14036
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15910
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6422
Składniki
Pieczarki i rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki przy pomocy mandoliny. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki pokrojone w plasterki przepiórcze jajka. Mieszamy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i zielonym pieprzem. Opcjonalnie sałatkę można przybrać połówkami marynowanych pieczarek.