Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pieczarki można jeść na surowo, a ich chrupka konsystencja idealnie sprawdza się w sałatkach. Sałatka pieczarkowa z dużą ilością natki pietruszki, rzodkiewką i jajkami na twardo idealnie wpisze się w majówkowe menu. Polecam jako dodatek do dań z grilla.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6678
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4588
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327078
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6678
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4588
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327078
Składniki
Pieczarki i rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki przy pomocy mandoliny. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki pokrojone w plasterki przepiórcze jajka. Mieszamy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i zielonym pieprzem. Opcjonalnie sałatkę można przybrać połówkami marynowanych pieczarek.