Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pieczarki można jeść na surowo, a ich chrupka konsystencja idealnie sprawdza się w sałatkach. Sałatka pieczarkowa z dużą ilością natki pietruszki, rzodkiewką i jajkami na twardo idealnie wpisze się w majówkowe menu. Polecam jako dodatek do dań z grilla.
Pieczarki i rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki przy pomocy mandoliny. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki pokrojone w plasterki przepiórcze jajka. Mieszamy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i zielonym pieprzem. Opcjonalnie sałatkę można przybrać połówkami marynowanych pieczarek.
Smaczna i łatwa w wykonaniu sałatka idealna na różne okazje.
Odsłon: 36780
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 10003
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 594
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 10003
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej na zimę. Przepis sprawdzony,...
Odsłon: 594
Składniki
Pieczarki i rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki przy pomocy mandoliny. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki pokrojone w plasterki przepiórcze jajka. Mieszamy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i zielonym pieprzem. Opcjonalnie sałatkę można przybrać połówkami marynowanych pieczarek.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Sałatka z kalafiorem i brokułem
Sałatki
Sałatka Uśmiech lata
Sałatki
Chińska sałatka szparagowa
Sałatki
Letnia sałatka
Sałatka z kalafiorem i brokułem
Sałatka z kalafiorem i brokułem to prosta i smaczna przekąska idealna do potr...
Odsłon: 192
Sałatka Uśmiech lata
Lato jest pełne warzyw, z których trzeba korzystać, dlatego mam dla Was propo...
Odsłon: 295