Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pieczarki można jeść na surowo, a ich chrupka konsystencja idealnie sprawdza się w sałatkach. Sałatka pieczarkowa z dużą ilością natki pietruszki, rzodkiewką i jajkami na twardo idealnie wpisze się w majówkowe menu. Polecam jako dodatek do dań z grilla.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37402
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 138
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9217
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37402
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 138
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9217
Składniki
Pieczarki i rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki przy pomocy mandoliny. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki pokrojone w plasterki przepiórcze jajka. Mieszamy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i zielonym pieprzem. Opcjonalnie sałatkę można przybrać połówkami marynowanych pieczarek.