Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaki (persymona) to egzotyczny owoc, który pasuje do sałatek owocowych i warzywnych. Świetnie komponuje się ze słoną szynką parmeńską.
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 144
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 96
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2249
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 144
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 96
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2249
Składniki
Pomidory koktajlowe kroimy na połówki. Pomidory suszone, ogórki, paprykę i oliwki kroimy w plasterki. Szynkę parmeńską kroimy na mniejsze kawałki. Kaki obieramy, kroimy w plasterki. Olej mieszamy z sosem. Wszystkie składniki sałatki łączymy (można zostawić kawałek persymony do dekoracji). Sałatkę podajemy schłodzoną.