Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Przepyszna, pełna warzyw sałatka z dodatkiem chrupiącego tofu. Idealna dla osób niejedzących mięsa.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Składniki
Składniki na sos łączymy w miseczce i odstawiamy do lodówki.
Tofu i cukinię kroimy w plastry, posypujemy przyprawą grillową i przesmażamy na oleju z 2 stron.
Sałatę wrzucamy do dużej miski. Dodajemy pomidorki przekrojone na pół i ogórka pokrojonego w plastry.
Następnie dodajemy przesmażone tofu i cukinię.
Całość polewamy sosem i posypujemy podprażonym słonecznikiem.