Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Przepyszna, pełna warzyw sałatka z dodatkiem chrupiącego tofu. Idealna dla osób niejedzących mięsa.
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 91
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2682
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2069
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 91
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2682
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2069
Składniki
Składniki na sos łączymy w miseczce i odstawiamy do lodówki.
Tofu i cukinię kroimy w plastry, posypujemy przyprawą grillową i przesmażamy na oleju z 2 stron.
Sałatę wrzucamy do dużej miski. Dodajemy pomidorki przekrojone na pół i ogórka pokrojonego w plastry.
Następnie dodajemy przesmażone tofu i cukinię.
Całość polewamy sosem i posypujemy podprażonym słonecznikiem.