Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja na przyjęcie, smaczna i szybka w wykonaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8055
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8055
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Składniki
Tortellini gotujemy wg wskazówek na opakowaniu.
Do zimnego tortellini dodajemy pokrojone w drobną kostkę: 3 ogórki, 3 jajka i szynkę. Dorzucamy odsączoną z zalewy kukurydzę. Doprawiamy wg uznania solą i pieprzem, dodajemy majonez i mieszamy.
Przekładamy do miseczki, górę dekorujemy pozostałym jajkiem i ogórkiem, pokrojonymi w ćwiartki oraz natką pietruszki. Schładzamy w lodówce przez około 1 godzinę.