Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim gościom bardzo smakowała :)
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 515
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2677
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2942
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 515
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2677
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2942
Składniki
Najpierw gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu (ważne, żeby go nie rozgotować). Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, cebule siekamy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni masło, najpierw przez chwile smażymy na nim cebulkę, potem dodajemy pieczarki i dusimy do odparowania.
Mieszankę meksykańska odsączamy na sitku. Paprykę kroimy w paseczki, por w pół plasterki, ogórki i szynkę w kosteczkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Ostudzone tortellini i pieczarki mieszamy z pokrojonymi warzywami, dodajemy majonez, czosnek i przyprawy - jeszcze raz dokładnie mieszamy i w razie potrzeby doprawiamy. Życzę smacznego :)