Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim gościom bardzo smakowała :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2732
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421842
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2169
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2732
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421842
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2169
Składniki
Najpierw gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu (ważne, żeby go nie rozgotować). Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, cebule siekamy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni masło, najpierw przez chwile smażymy na nim cebulkę, potem dodajemy pieczarki i dusimy do odparowania.
Mieszankę meksykańska odsączamy na sitku. Paprykę kroimy w paseczki, por w pół plasterki, ogórki i szynkę w kosteczkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Ostudzone tortellini i pieczarki mieszamy z pokrojonymi warzywami, dodajemy majonez, czosnek i przyprawy - jeszcze raz dokładnie mieszamy i w razie potrzeby doprawiamy. Życzę smacznego :)