Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim gościom bardzo smakowała :)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 218
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25143
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 218
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25143
Składniki
Najpierw gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu (ważne, żeby go nie rozgotować). Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, cebule siekamy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni masło, najpierw przez chwile smażymy na nim cebulkę, potem dodajemy pieczarki i dusimy do odparowania.
Mieszankę meksykańska odsączamy na sitku. Paprykę kroimy w paseczki, por w pół plasterki, ogórki i szynkę w kosteczkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Ostudzone tortellini i pieczarki mieszamy z pokrojonymi warzywami, dodajemy majonez, czosnek i przyprawy - jeszcze raz dokładnie mieszamy i w razie potrzeby doprawiamy. Życzę smacznego :)