Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa inwencja, która okazała się hitem przyjęcia:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Tortellini gotujemy, przelewamy zimną wodą i zostawiamy na sicie do ostygnięcia. Ser i ogórki kroimy w kostkę, salami w paseczki. Mieszamy z zimnym tortellini. Dodajemy pieprz czosnkowy, odrobinę soli i pieprzu czarnego oraz majonez. Mieszamy delikatnie. Na górkę siekamy szczypiorek. Smacznego:)