Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortelloni z szynką prosciutto, rukola, suszone pomidory, kukurydza i pieczeń z indyka. Wszystko polane doskonałym sosem i posypane prażonymi pestkami słonecznika.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 80
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 67
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 199
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 80
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 67
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 199
Składniki
Tortelloni ugotować w osolonej wodzie. Kukurydzę przepłukać i osączyć. Rukolę przepłukać. Suszone pomidory i pieczeń z indyka pokroić w kostkę. Pestki słonecznika uprażyć. Składniki sosu dobrze wymieszać w szklance lub słoiczku. Wszystkie składniki ułożyć w salaterce, polać sosem.