Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortelloni z szynką prosciutto, rukola, suszone pomidory, kukurydza i pieczeń z indyka. Wszystko polane doskonałym sosem i posypane prażonymi pestkami słonecznika.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99117
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99117
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Składniki
Tortelloni ugotować w osolonej wodzie. Kukurydzę przepłukać i osączyć. Rukolę przepłukać. Suszone pomidory i pieczeń z indyka pokroić w kostkę. Pestki słonecznika uprażyć. Składniki sosu dobrze wymieszać w szklance lub słoiczku. Wszystkie składniki ułożyć w salaterce, polać sosem.