Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortelloni z szynką prosciutto, rukola, suszone pomidory, kukurydza i pieczeń z indyka. Wszystko polane doskonałym sosem i posypane prażonymi pestkami słonecznika.
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 68
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 27
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 277
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 68
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 27
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 277
Składniki
Tortelloni ugotować w osolonej wodzie. Kukurydzę przepłukać i osączyć. Rukolę przepłukać. Suszone pomidory i pieczeń z indyka pokroić w kostkę. Pestki słonecznika uprażyć. Składniki sosu dobrze wymieszać w szklance lub słoiczku. Wszystkie składniki ułożyć w salaterce, polać sosem.