Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortelloni z szynką prosciutto, rukola, suszone pomidory, kukurydza i pieczeń z indyka. Wszystko polane doskonałym sosem i posypane prażonymi pestkami słonecznika.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Tortelloni ugotować w osolonej wodzie. Kukurydzę przepłukać i osączyć. Rukolę przepłukać. Suszone pomidory i pieczeń z indyka pokroić w kostkę. Pestki słonecznika uprażyć. Składniki sosu dobrze wymieszać w szklance lub słoiczku. Wszystkie składniki ułożyć w salaterce, polać sosem.