Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Składniki
Kaszę ugotowałam w osolonej wodzie proporcje- 1 część kaszy - 2 części wody. Gotowałam na małym ogniu, aż płyn się wchłonął i wyłączyłam ogień i kaszę zostawiłam pod przykryciem 10 minut.- będzie sypka. Do schodzonej kaszy dodałam tuńczyka wraz z olejem z puszki, odsączoną kukurydzę, musztardę, posiekana dymkę ze szczypiorem i natkę, jeszcze pieprz. Natkę można pominąć ale ładnie odświeża oddech po rybie i cebuli.
Smacznego :)