Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, prosta, szybka, tania i bez majonezu. Polecam na śniadanie, kolację, jak również na imprezowy stół.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8373
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8373
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Składniki
Przygotować pesto: natkę, obrany czosnek i sól zmiażdżyć i utrzeć w moździerzu na miazgę, dodawać stopniowo olej, na końcu sok z cytryny.
Tuńczyka odsączyć z wody, rozdrobnić, włożyć do miski. Rzodkiewkę, jajka i ogórki pokroić w drobną kostkę, połączyć z tuńczykiem. Wszystkie składniki wymieszać dokładnie z pesto, odstawić na pół godziny przed podaniem.