Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, prosta, szybka, tania i bez majonezu. Polecam na śniadanie, kolację, jak również na imprezowy stół.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 299
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 705
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 719
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 22
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 299
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 705
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 719
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 22
Składniki
Przygotować pesto: natkę, obrany czosnek i sól zmiażdżyć i utrzeć w moździerzu na miazgę, dodawać stopniowo olej, na końcu sok z cytryny.
Tuńczyka odsączyć z wody, rozdrobnić, włożyć do miski. Rzodkiewkę, jajka i ogórki pokroić w drobną kostkę, połączyć z tuńczykiem. Wszystkie składniki wymieszać dokładnie z pesto, odstawić na pół godziny przed podaniem.