Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 232
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 77
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 86
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 232
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 77
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 86
Składniki
Tuńczyka wyjętego z oleju rozdrobniłem widelcem , kukurydze osączyłem. Jajka ugotowałem na twardo , obrałem , oddzieliłem żółtka od białka , posiekałem drobno. Ser starłem na tarce o grubych oczkach. Posiekałem szczypiorek , zmieszałem majonez z keczupem , doprawiłem solą , pieprzem , słodką papryką. W szklanym naczyniu ułożyłem warstwowo : połowę żółtego sera , posiekane białko , połowę sosu majonezowo-keczupowego , szczypior , tuńczyk , resztę sosu , kukurydzę ,drugą część tuńczyka , resztę sera i posiekane żółtko . Udekorowałem szczypiorkiem / można inaczej według własnej inwencji/.