Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Składniki
Tuńczyka wyjętego z oleju rozdrobniłem widelcem , kukurydze osączyłem. Jajka ugotowałem na twardo , obrałem , oddzieliłem żółtka od białka , posiekałem drobno. Ser starłem na tarce o grubych oczkach. Posiekałem szczypiorek , zmieszałem majonez z keczupem , doprawiłem solą , pieprzem , słodką papryką. W szklanym naczyniu ułożyłem warstwowo : połowę żółtego sera , posiekane białko , połowę sosu majonezowo-keczupowego , szczypior , tuńczyk , resztę sosu , kukurydzę ,drugą część tuńczyka , resztę sera i posiekane żółtko . Udekorowałem szczypiorkiem / można inaczej według własnej inwencji/.