Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 79
Dziś do pracy.
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 104
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15382
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 293
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 79
Dziś do pracy.
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 104
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15382
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 293
Składniki
Tuńczyka wyjętego z oleju rozdrobniłem widelcem , kukurydze osączyłem. Jajka ugotowałem na twardo , obrałem , oddzieliłem żółtka od białka , posiekałem drobno. Ser starłem na tarce o grubych oczkach. Posiekałem szczypiorek , zmieszałem majonez z keczupem , doprawiłem solą , pieprzem , słodką papryką. W szklanym naczyniu ułożyłem warstwowo : połowę żółtego sera , posiekane białko , połowę sosu majonezowo-keczupowego , szczypior , tuńczyk , resztę sosu , kukurydzę ,drugą część tuńczyka , resztę sera i posiekane żółtko . Udekorowałem szczypiorkiem / można inaczej według własnej inwencji/.