Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z tuńczykiem i warzywami to propozycja na lekką ale pożywną przekąskę, obiad czy kolację.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2020
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 239
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 851
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 991
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 304
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2020
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 239
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 851
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 991
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 304
Składniki
Tuńczyka odsączamy z oleju. Paprykę czerwoną i ogórki kiszone kroimy w kostkę a seler naciowy w plasterki. Kapary odsączamy z zalewy. Na talerzu układamy miks sałat a na nich paprykę, ogórki kiszone, seler naciowy, odsączonego i lekko rozdrobnionego widelcem tuńczyka a na wierzchu kapary. Obok układamy przekrojone pomidorki koktajlowe. Olej dokładnie mieszamy z przyprawami i skrapiamy całość. Sałatkę możemy dodatkowo posypać zieleniną: koperkiem, bazylią czy natką pietruszki.