Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk jest niesamowity! W połączeniu z owocami i warzywami nabiera niesamowitego smaku.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Mango i ser kroimy w kostkę. Pomidorki na ćwiartki lub połówki. Cebulę kroimy w piórka. Natkę siekamy. Łączymy składniki. Sałatę kroimy w paski. Tuńczyka osączamy z oliwy. Przygotowujemy sos. Oliwę, sok z cytryny, musztardę, miód, łączymy z gorącą wodą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Całość łączymy ze sobą. Podajemy schłodzone.