Sałatki Przepis na:
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Na obrane i pokrojone warzywa i oliwki ułożyłam ładne kawałki tuńczyka.
Do sosu wykorzystałam olej po tuńczyku.
Do słoiczka dałam musztardę, olej, kapkę cytryny, sól- niewiele- oliwki są słone, jeszcze pieprz. Sosem polałam sałatkę i posypałam posiekaną kolendrą.
Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (10)

Maudie 13 lutegoZgłoś do usunięcia
Szybko,pysznie i kolorowo:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 11 lutegoZgłoś do usunięcia
Apetyczna! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 11 lutegoZgłoś do usunięcia
To lubię, tuńczyk jest super :) Odpowiedzi: 5 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz