Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna sałatka z tuńczykiem i awokado to prawdziwa bomba witaminowa. Idealna na szybką przekąskę, lunch do pracy czy lekką kolację. Taka sałatka to pełnowartościowy posiłek, który zasmakuje nie tylko osobom na diecie. Zawiera dobre tłuszczem, moc witamin, cenne białko, błonnik pokarmowy oraz dodające energii węglowodany.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kromki chleba pokroić w drobną kostkę. Ułożyć na blaszce i wstawić na kilka minut do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Sałatę rozłożyć na talerzu. Dodać pokrojone pomidorki koktajlowe, paprykę pokrojoną w kostkę, grzanki, odsączonego tuńczyka oraz pokrojone w kostkę awokado. Składniki dressingu połączyć. Sałatkę posypać cebulką dymką i polać dressingiem. Podawać od razu po przygotowaniu.