Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka, czerwonej cebuli, kukurydzy, zielonych oliwek i czerwonej fasoli, doprawiona oregano. Sycący posiłek, dobry o każdej porze dnia.
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 95
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 136
To danie idealne na upalne dni - Hiyashi Chuka czyli ramen na zimno. Popularn...
Odsłon: 92
Bulion warzywny z pierożkami gyoza to pyszna i szybka zupka na zabiegany dzie...
Odsłon: 104
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 95
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 136
To danie idealne na upalne dni - Hiyashi Chuka czyli ramen na zimno. Popularn...
Odsłon: 92
Bulion warzywny z pierożkami gyoza to pyszna i szybka zupka na zabiegany dzie...
Odsłon: 104
Składniki
Kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy.
Tuńczyka odsączyć z oleju.
Oliwki przekroić każdą na dwie części.
Cebulę przekroić na pół wzdłuż, następnie każdą połówkę jeszcze raz wzdłuż i pokroić na bardzo cienkie plasterki.
Wszystkie składniki, łącznie z przyprawami dokładnie wymieszać... Voila! Sałatka gotowa.