Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka jest warzywem bogatym w witaminy szczególnie w witaminę C oraz beta-karoten, potas, wapń. Spożywanie papryki pomaga obniżyć ciśnienie krwi oraz chroni przed chorobami układu krążenia. Dlatego moja sałatka jest z dużą ilością papryki i natki pietruszki.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4161
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 645
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17368
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3234
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 201
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4161
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 645
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17368
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3234
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 201
Składniki
Tuńczyk odcedzamy z oliwy, fasolkę z zalewy. Fasolkę przepłukać pod wodą. Papryki i jajka pokroić w kostkę, ogórki w plasterki. Wszystko wymieszać w misce, posypać posiekaną natką pietruszki, polać jogurtem wymieszanym z sosem ostrygowym. Możemy użyć innych kolorów papryki.