Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka jest warzywem bogatym w witaminy szczególnie w witaminę C oraz beta-karoten, potas, wapń. Spożywanie papryki pomaga obniżyć ciśnienie krwi oraz chroni przed chorobami układu krążenia. Dlatego moja sałatka jest z dużą ilością papryki i natki pietruszki.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 510
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 510
Składniki
Tuńczyk odcedzamy z oliwy, fasolkę z zalewy. Fasolkę przepłukać pod wodą. Papryki i jajka pokroić w kostkę, ogórki w plasterki. Wszystko wymieszać w misce, posypać posiekaną natką pietruszki, polać jogurtem wymieszanym z sosem ostrygowym. Możemy użyć innych kolorów papryki.