Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto dba o zdrowie i linię, powinien jadać ryby. Są zdrowe i dietetyczne. Ich wartość odżywczą wzbogacają warzywa.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 296
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 703
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 716
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 22
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 296
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 703
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 716
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 22
Składniki
. Marchewkę obieramy i gotujemy w osolonej i posłodzonej wodzie. Studzimy i kroimy w półtalarki. Paprykę myjemy i kroimy w kostkę.
Sałatę, paprykę, marchewkę i osączony groszek oprószamy solą i pieprzem, łączymy z olejem kujawskim i delikatnie mieszamy. Na wierzch wykładamy kawałki tuńczyka.