Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto dba o zdrowie i linię, powinien jadać ryby. Są zdrowe i dietetyczne. Ich wartość odżywczą wzbogacają warzywa.
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1426
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3223
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 315
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1426
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3223
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 315
Składniki
. Marchewkę obieramy i gotujemy w osolonej i posłodzonej wodzie. Studzimy i kroimy w półtalarki. Paprykę myjemy i kroimy w kostkę.
Sałatę, paprykę, marchewkę i osączony groszek oprószamy solą i pieprzem, łączymy z olejem kujawskim i delikatnie mieszamy. Na wierzch wykładamy kawałki tuńczyka.