Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko z czterech składników a jej smak jest pełny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8404
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8404
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
Przepis spróbowałam u koleżanki na parapetówce. Ugotowałam makaron w osolonej wodzie. Najlepiej nadaje się do tej sałatki makaron, którego za dużo się ugotuje. Zlałam z tuńczyka nadmiar płynów i dodałam do makaronu, jeszcze musztarda i pokrojona cebula. Szalotka jest delikatna wiec pokroiłam ja w półplasterki, czerwona cebula jest także łagodna. Białą lepiej pokroić w kosteczkę aby zbytnio nie dominowała. Gotowe!
Można dodać jeszcze pieprzu ale musztarda jest wystarczająco ostra. Smacznego :)