Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem warstwowa
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2963
Krem pistacjowy do tortu ma gładką i puszystą konsystencję. Idealnie nadaje s...
Odsłon: 2963
Składniki
Wszystkie składniki układamy warstwowo zaczynając od dołu układamy: starte na tarce białka, pół puszki kukurydzy, 2-3 łyżki majonezu do rozsmarować delikatnie po całości. Kolejne warstwy to pokrojone ogórki w kosteczkę, tuńczyk , cebula pokrojona w kosteczkę i pozostała część kukurydzy. Dodajemy 2-3 łyżki majonezu i delikatnie rozsmarowujemy. Ostatnia warstwa to starte żółtka. Całość dekorujemy posiekanym szczypiorkiem i czerwoną cebulą. Smacznego!