Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-09-2020
Przepis na sałatkę z tuńczykiem, polaną sosem miodowo-musztardowym. Idealnie pasuje na śniadanie, kolację czy imprezę. Smacznego. Więcej na blogu.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 341
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4849
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 108
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 140
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 341
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4849
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 108
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 140
Składniki
• Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek • Paprykę, ogórki oraz jajko kroimy w drobna kostkę • Kukurydzę i tuńczyka odsączamy z zalewy • Wszystkie składniki na sałatkę mieszamy w jednej misie
• Musztardę mieszamy intensywnie z oliwą, do momentu powstania jednolitej masy • Następnie dodajemy pozostałe składniki: wodę, miód oraz sok z cytryny • Sos dodajemy do sałatki, całość mieszamy