Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-09-2020
Przepis na sałatkę z tuńczykiem, polaną sosem miodowo-musztardowym. Idealnie pasuje na śniadanie, kolację czy imprezę. Smacznego. Więcej na blogu.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 486
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Składniki
• Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek • Paprykę, ogórki oraz jajko kroimy w drobna kostkę • Kukurydzę i tuńczyka odsączamy z zalewy • Wszystkie składniki na sałatkę mieszamy w jednej misie
• Musztardę mieszamy intensywnie z oliwą, do momentu powstania jednolitej masy • Następnie dodajemy pozostałe składniki: wodę, miód oraz sok z cytryny • Sos dodajemy do sałatki, całość mieszamy