Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna, królowa sałatek zrobiona z ugotowanych i pokrojonych w kostkę warzyw i jajek. Doprawiona solą i ziołowym pieprzem, musztardą i majonezem, całość dobrze wymieszaną.
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1482
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 142
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 411
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1482
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 142
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 411
Składniki
Ziemniaki, seler i marchew myjemy, gotujemy w skórkach do miękkości, studzimy, obieramy ze skórek i kroimy w kostkę. W między czasie gotujemy jajka. Ugotowane jajka, obrane ze skorupek, ogórki kiszone i por również kroimy w kostkę. Groszek zielony wysypujemy na sitko w celu osączenia. Tak przygotowane składniki wsypujemy do większej miski, dodajemy 6 łyżek oliwy z pestek winogrona i mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i dalej mieszamy. Do wymieszanych składników dodajemy musztardę i majonez, ponownie mieszamy. Sałatkę podajemy z pieczywem. Smacznego !!!