Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1565
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 874
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1565
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 874
Składniki
Kapustę pekińską szatkujemy, dodajemy do niej pokrojony w kostkę ser żółty i szynkę. Cebulki odsączamy z zalewy, przekrawamy na pół dodajemy do pozostałych składników.
Sos: Czosnek przeciskamy przez praskę dodajemy ketchup i majonez – mieszamy. Gotowym sosem polewamy przygotowane składniki na sałatkę – mieszamy, przyprawiamy do smaku pieprzem.