Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Kapustę pekińską szatkujemy, dodajemy do niej pokrojony w kostkę ser żółty i szynkę. Cebulki odsączamy z zalewy, przekrawamy na pół dodajemy do pozostałych składników.
Sos: Czosnek przeciskamy przez praskę dodajemy ketchup i majonez – mieszamy. Gotowym sosem polewamy przygotowane składniki na sałatkę – mieszamy, przyprawiamy do smaku pieprzem.