Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karmazyn należy do ryb nietłustych. Zawiera za to dużo kwasów omega-3. Z reguły są to średniej wielkości ryby z mała ilością ości. Mięso jest białe i delikatne. A sałatka ze świeżymi warzywami i wędzonym karmazynem - rewelacja.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 445
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5195
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3384
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 445
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5195
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3384
Składniki
1. Mięso karmazyna oddzielam od ości i skóry (łatwo odchodzi a ości są duże i dobrze widoczne).
2. Pomidory sparzam i obieram ze skórek. Kroję w kostkę. 3. Kukurydzę odcedzam. 4. Sałatę myję i kroję w kawałki. 5. Ogórka obieram i kroję w kostkę. 6. Oliwki przekrawam na pół.
7. Wszystkie składniki mieszam i gotowe.