Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko, zamiast obiadu do pracy.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ryż ugotować i wystudzić. Ogórki pokroić w drobną kostkę. Cebule obrać i pokroić w półkrążki. Ugotowane jajka obrać, pokroić w grubszą kostkę. Wystudzony ryz przełożyć do miski dodać ogórki, cebulę, jajka oraz rozdrobniony filet pstrąga. Doprawić do smaku, dodać majonez i dokładnie wymieszać.