Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko, zamiast obiadu do pracy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13206
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13206
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ryż ugotować i wystudzić. Ogórki pokroić w drobną kostkę. Cebule obrać i pokroić w półkrążki. Ugotowane jajka obrać, pokroić w grubszą kostkę. Wystudzony ryz przełożyć do miski dodać ogórki, cebulę, jajka oraz rozdrobniony filet pstrąga. Doprawić do smaku, dodać majonez i dokładnie wymieszać.