Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko, zamiast obiadu do pracy.
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 94
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2684
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2091
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 94
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2684
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2091
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ryż ugotować i wystudzić. Ogórki pokroić w drobną kostkę. Cebule obrać i pokroić w półkrążki. Ugotowane jajka obrać, pokroić w grubszą kostkę. Wystudzony ryz przełożyć do miski dodać ogórki, cebulę, jajka oraz rozdrobniony filet pstrąga. Doprawić do smaku, dodać majonez i dokładnie wymieszać.