Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna. Doskonale wpasował się marynowany pieprz.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2840
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 243
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2840
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 243
Składniki
Młode ziemniaki wyszorować i ugotować. Po wystudzeniu pokroić w kostkę. Dodać pstrąga oczyszczonego z ości i rozdrobnionego na kawałki. Ogórki, cebulę, jajka pokroić w drobną kostkę i wszystko wymieszać wraz z pieprzem marynowanym. Zrobić sos. Pomieszać wszystkie w/w składniki. Sosem polać sałatkę i wymieszać. Pozostawić w lodówce, żeby smaki się połączyły... i zajadać. Smacznego.