Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka w której smak wędzonego twarogu doskonale łączy się z orzechową nutą rukoli.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 213
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 109
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 213
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 109
Składniki
Rukolę umieszczamy w misce i kruszymy na nią twaróg. Dodajemy fasolkę oraz pomidorki pokrojone na połówki i rzodkiewki na ćwiartki. Doprawiamy solą, pieprzem i oliwą. Mieszamy i mamy sałatkę gotowa do podania.