Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68089
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1966
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68089
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1966
Składniki
Filety z kurczaka ugotować i pokroić na małe kawałki. Seler naciowy umyć i pokroić w cienkie plasterki. Winogrono umyć i pokroić w ćwiartki usuwając ewentualne pestki (ilość winogrona wg uznania) Wszystko wymieszać razem dodając majonez (ja dałam tylko tyle by połączyć składniki) Schłodzić w lodówce.Smacznego:)