Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1929
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1624
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2579
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1929
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1624
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2579
Składniki
Filety z kurczaka ugotować i pokroić na małe kawałki. Seler naciowy umyć i pokroić w cienkie plasterki. Winogrono umyć i pokroić w ćwiartki usuwając ewentualne pestki (ilość winogrona wg uznania) Wszystko wymieszać razem dodając majonez (ja dałam tylko tyle by połączyć składniki) Schłodzić w lodówce.Smacznego:)