Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Filety z kurczaka ugotować i pokroić na małe kawałki. Seler naciowy umyć i pokroić w cienkie plasterki. Winogrono umyć i pokroić w ćwiartki usuwając ewentualne pestki (ilość winogrona wg uznania) Wszystko wymieszać razem dodając majonez (ja dałam tylko tyle by połączyć składniki) Schłodzić w lodówce.Smacznego:)