Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo, lekko, kolorowo i szybko
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 20
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3312
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1321
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1898
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 625
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 20
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3312
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1321
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1898
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 625
Składniki
Soczewicę gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu (solimy pod koniec gotowania). Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Słonecznik podprażamy z odrobiną soli na suchej patelni. Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki, a jajka na małe kawałki. Wszystkie składniki wrzucamy do jednej miski.
W osobnej miseczce mieszamy musztardę, miód, odrobinę soli i pieprzu. Zalewamy sosem sałatkę i dokładnie mieszamy.