Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo, lekko, kolorowo i szybko
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 506
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 215
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 12966
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 506
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 215
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 12966
Składniki
Soczewicę gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu (solimy pod koniec gotowania). Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Słonecznik podprażamy z odrobiną soli na suchej patelni. Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki, a jajka na małe kawałki. Wszystkie składniki wrzucamy do jednej miski.
W osobnej miseczce mieszamy musztardę, miód, odrobinę soli i pieprzu. Zalewamy sosem sałatkę i dokładnie mieszamy.