Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo, lekko, kolorowo i szybko
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19297
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13058
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232159
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19297
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13058
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232159
Składniki
Soczewicę gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu (solimy pod koniec gotowania). Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Słonecznik podprażamy z odrobiną soli na suchej patelni. Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki, a jajka na małe kawałki. Wszystkie składniki wrzucamy do jednej miski.
W osobnej miseczce mieszamy musztardę, miód, odrobinę soli i pieprzu. Zalewamy sosem sałatkę i dokładnie mieszamy.