Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, którą można jeść na ciepło i na zimno. Sprawdzi się jako sałatka na imprezę, albo konkretny obiad.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2554
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2554
Składniki
Ziemniaki gotujemy i kroimy na plasterki. Najlepsze są do tego ziemniaki nieobrane. Do ziemniaków dodajemy rozdrobniony ser, pokrojone suszone pomidory i cebulę i żurawinę. Mieszamy. Do oleju dodajemy wyciśnięty czosnek i zioła. Sałatkę polewamy sosem i doprawiamy do smaku.