Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, którą można jeść na ciepło i na zimno. Sprawdzi się jako sałatka na imprezę, albo konkretny obiad.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6153
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1898
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6153
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1898
 
         
         
                Składniki
Ziemniaki gotujemy i kroimy na plasterki. Najlepsze są do tego ziemniaki nieobrane. Do ziemniaków dodajemy rozdrobniony ser, pokrojone suszone pomidory i cebulę i żurawinę. Mieszamy. Do oleju dodajemy wyciśnięty czosnek i zioła. Sałatkę polewamy sosem i doprawiamy do smaku.