Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka. Jeśli sałatka nie jest nam potrzebna „na teraz” to makaronu nie trzeba zalewać wrzątkiem
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Makaron z zupek chińskich kruszymy i dodajemy przyprawy; zalewamy gorąca wodą. Kiedy makaron będzie miękki wodę odcedzamy.
Ogórka, papryki, cebule kroimy w kostkę.
Kurczaka pokroić w dość drobną kostkę obtoczyć w przyprawach i usmażyć na złoto.
Wszystkie składniki połączyć, doprawić solą i pieprzem, dodać majonez i dokładnie wymieszać.