Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę zapomniana, bardzo smaczna, szybka sałatka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. zupę przygotować wg przepisu na opakowaniu, ( ja dodaję tylko przyprawy, nie wlewam natomiast tłuszczu, który jest dołączony do makaronu ), wystudzić, gdyby płynu było było za dużo, trzeba go odcedzić, makaron musi być w miarę suchy, 2. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, pokroić w kostkę, ogórki i wędlinę pokroić w kostkę, kukurydzę odcedzić, 3. składniki sałatki połączyć, dodać majonez, wymieszać, doprawić solą i pieprzem, jako wielbicielka pietruszki, czasem dodaję też posiekaną natkę, smacznego