Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę zapomniana, bardzo smaczna, szybka sałatka
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 241
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 36
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 241
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 36
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Składniki
1. zupę przygotować wg przepisu na opakowaniu, ( ja dodaję tylko przyprawy, nie wlewam natomiast tłuszczu, który jest dołączony do makaronu ), wystudzić, gdyby płynu było było za dużo, trzeba go odcedzić, makaron musi być w miarę suchy, 2. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, pokroić w kostkę, ogórki i wędlinę pokroić w kostkę, kukurydzę odcedzić, 3. składniki sałatki połączyć, dodać majonez, wymieszać, doprawić solą i pieprzem, jako wielbicielka pietruszki, czasem dodaję też posiekaną natkę, smacznego