Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycąca sałatka z zupek chińskich, która zarówno może być osobnym daniem jak i zarówno służyć jako dodatek do obiadu lub do naszych grillowanych przekąsek. Ja najbardziej lubię ją zaraz po przygotowaniu kiedy makaron jest chrupiący.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 275
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21599
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 275
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21599
Składniki
Sałatę płuczemy, osuszamy i liście rozdrabniamy na mniejsze kawałki, a następnie wrzucamy do miski dodając: pokrojonego w pół plastry górka, pokrojone na cząstki pomidory, pokrojone w plasterki rzodkiewki oraz poszatkowana cebulkę ze szczypiorem.
Śmietanę mieszamy z załączoną do zupy przyprawą, pieprzem i przyprawą do zupy i dokładnie wszystko razem mieszamy.
Do sałatki dodajemy pokruszony makaron ze zupki. Śmietanowy sos dodajemy do pozostałych składników.
Sałatkę dokładnie mieszamy i w razie konieczności doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego !!!