Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogólnie nie jadam zupek chińskich, ale w sałatce bardzo lubię. Wiem, że to niezdrowe, ale myślę, że raz na jakiś czas można sobie pozwolić. Oczywiście możecie zamienić zupkę chińską na zwykły makaron. Najlepiej drobny.
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1610
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7380
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2878
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1610
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7380
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2878
Składniki
Makaron z zupki razem z przyprawami zalać wrzątkiem. Przykryć talerzykiem i odstawić żeby napęczniał. Brokuły ugotować na półtwardo. Wystudzić i pokroić na małe kawałki. Słonecznik uprażyc na suchej patelni. Szynkę i warzywa pokroić w kostkę. Wszystko włożyć do miski. Dodać majonez i jogurt. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Gotową sałatkę wstawić do lodówki żeby się przegryzła.