Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztecik z gotowanych , kolorowych marchewek z przyprawą zat'ar , plus świeża czarna papryka i zielony ogórek - zdrowo, pysznie i kolorowo !!!! Inspirowane bajecznym ptakiem Western Tanager zwanym "Śpiewakiem Apache"
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 245
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2512
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1832
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28558
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 245
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2512
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1832
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28558
Składniki
Marchewkę kroimy na małe kawałki i poduszamy na maśle , razem z czosnkiem ,, Dolewamy sukcesywnie wody odparowując ją . Gdy już będą miękkie , dodajemy przyprawy zat'ar i gnieciemy tłuczkiem na puree.
Paszteci nakładamy na talerz, w towarzystwie ugotowanej i doprwionej kaszy oraz świeżej papryki i kiszonego, siekanego ogórka. Podajemy na śniadanie , obid ub kolację.