Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,sycąca sałatka:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 509
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1998
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3985
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 509
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1998
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3985
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w kostkę i podsmażyć do zeszklenia. Pieczarki oczyścić,pokroić w plasterki,dodać do cebuli i podsmażać do odparowania płynu a następnie odstawić do wystudzenia. Paprykę umyć,usunąć nasiona i pokroić w paseczki. Por pokroić w cienkie półplasterki a ogórki w kostkę. Jeśli jest dodawana szynka to pokroić w kostkę. Kukurydzę i groszek odsączyć z zalewy. Wszystko wymieszać razem dodając majonez (ja dodaję tylko tyle by połączyć składniki) i doprawić pieprzem.Odstawić do lodówki do "przegryzienia" smaków.Smacznego :)