Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 310
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3016
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 310
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3016
Składniki
Szparagi gotujemy w wąskim, długim naczyniu związane z łyżeczką soli i cukru około 5-10 minut. Ugotowane odstawiamy do wystudzenia. Na podłużnym talerzu układamy roszpunkę, na nią rozsypujemy pokrojone na kawałki szparagi i pokrojone w kostkę awokado.
Następnie dodajemy pokrojony na kawałki ser oraz pokrojone na pół winogrona.
Na końcu do sałatki dodajemy borówki i orzechy włoskie. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę sosem (składniki na sos dokładnie ze sobą łączymy, najlepiej za pomocą słoiczka mocno nim potrząsając). Smacznego !!!
;-)