Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5407
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29753
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19409
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1051
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5407
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29753
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19409
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1051
Składniki
Szparagi gotujemy w wąskim, długim naczyniu związane z łyżeczką soli i cukru około 5-10 minut. Ugotowane odstawiamy do wystudzenia. Na podłużnym talerzu układamy roszpunkę, na nią rozsypujemy pokrojone na kawałki szparagi i pokrojone w kostkę awokado.
Następnie dodajemy pokrojony na kawałki ser oraz pokrojone na pół winogrona.
Na końcu do sałatki dodajemy borówki i orzechy włoskie. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę sosem (składniki na sos dokładnie ze sobą łączymy, najlepiej za pomocą słoiczka mocno nim potrząsając). Smacznego !!!
;-)