Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 850
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22922
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15335
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 850
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22922
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15335
Składniki
Szparagi gotujemy w wąskim, długim naczyniu związane z łyżeczką soli i cukru około 5-10 minut. Ugotowane odstawiamy do wystudzenia. Na podłużnym talerzu układamy roszpunkę, na nią rozsypujemy pokrojone na kawałki szparagi i pokrojone w kostkę awokado.
Następnie dodajemy pokrojony na kawałki ser oraz pokrojone na pół winogrona.
Na końcu do sałatki dodajemy borówki i orzechy włoskie. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę sosem (składniki na sos dokładnie ze sobą łączymy, najlepiej za pomocą słoiczka mocno nim potrząsając). Smacznego !!!
;-)