Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na każdy czas.....
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 98
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 208
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 764
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 402
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 544
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 98
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 208
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 764
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 402
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 544
Składniki
Szparagi gotujemy w wąskim, długim naczyniu związane z łyżeczką soli i cukru około 5-10 minut. Ugotowane odstawiamy do wystudzenia. Na podłużnym talerzu układamy roszpunkę, na nią rozsypujemy pokrojone na kawałki szparagi i pokrojone w kostkę awokado.
Następnie dodajemy pokrojony na kawałki ser oraz pokrojone na pół winogrona.
Na końcu do sałatki dodajemy borówki i orzechy włoskie. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę sosem (składniki na sos dokładnie ze sobą łączymy, najlepiej za pomocą słoiczka mocno nim potrząsając). Smacznego !!!
;-)