Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8671
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7267
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4971
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327939
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8671
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7267
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4971
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327939
Składniki
Szparagi gotujemy w wąskim, długim naczyniu związane z łyżeczką soli i cukru około 5-10 minut. Ugotowane odstawiamy do wystudzenia. Na podłużnym talerzu układamy roszpunkę, na nią rozsypujemy pokrojone na kawałki szparagi i pokrojone w kostkę awokado.
Następnie dodajemy pokrojony na kawałki ser oraz pokrojone na pół winogrona.
Na końcu do sałatki dodajemy borówki i orzechy włoskie. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę sosem (składniki na sos dokładnie ze sobą łączymy, najlepiej za pomocą słoiczka mocno nim potrząsając). Smacznego !!!
;-)