Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was przepis na pyszną sałatkę ze szparagami, szpinakiem, truskawkami i fetą z sosem balsamicznym. Czas przygotowania to tylko 15 minut, a porcji wystarczy na 3-4 osoby. Taka sałatka to idealny pomysł na lekki lunch lub kolację. Świetnie łączy w sobie smaki słodkie i słone, polecam spróbować!
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 74
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 176
Błyskawiczne pączki z serka homogenizowanego. Puszyste, delikatne, pyszne.
Odsłon: 91
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 127
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 64
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 74
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 176
Błyskawiczne pączki z serka homogenizowanego. Puszyste, delikatne, pyszne.
Odsłon: 91
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 127
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 64
Składniki
Szparagi umyj, osusz i usuń twardy koniec. Wrzuć szparagi do wrzącej, osolonej wody i gotuj przez 2-3 min., aż staną się miękkie. Następnie odcedź i przepłucz zimną wodą. Szpinak opłucz i osusz. Na półmisku układaj szparagi, szpinak, truskawki oraz pokrojoną fetę. W małej miseczce energicznie wymieszaj składniki sosu. Polej sosem sałatkę i delikatnie wymieszaj. I gotowe!