Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was przepis na pyszną sałatkę ze szparagami, szpinakiem, truskawkami i fetą z sosem balsamicznym. Czas przygotowania to tylko 15 minut, a porcji wystarczy na 3-4 osoby. Taka sałatka to idealny pomysł na lekki lunch lub kolację. Świetnie łączy w sobie smaki słodkie i słone, polecam spróbować!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1328
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2851
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1328
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2851
Składniki
Szparagi umyj, osusz i usuń twardy koniec. Wrzuć szparagi do wrzącej, osolonej wody i gotuj przez 2-3 min., aż staną się miękkie. Następnie odcedź i przepłucz zimną wodą. Szpinak opłucz i osusz. Na półmisku układaj szparagi, szpinak, truskawki oraz pokrojoną fetę. W małej miseczce energicznie wymieszaj składniki sosu. Polej sosem sałatkę i delikatnie wymieszaj. I gotowe!