Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2027
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1708
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2027
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1708
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzucić wcześniej pokrojony w kosteczkę boczek., Następnie dodać cukinię ( około 6 grubych plasterków) .
Do miski wrzucić świeży szpinak, ser pleśniowy, pokrojone pomidorki koktajlowe, dodać wcześniej usmażony boczek z cukinią.
Całość zalać sosem zrobionym z łyżki oliwy z oliwek, łyżki soku z cytryny z dodatkiem szczypty soli oraz pieprzu. Można na koniec posypać prażonym słonecznikiem lub dynią;)