Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15264
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15264
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzucić wcześniej pokrojony w kosteczkę boczek., Następnie dodać cukinię ( około 6 grubych plasterków) .
Do miski wrzucić świeży szpinak, ser pleśniowy, pokrojone pomidorki koktajlowe, dodać wcześniej usmażony boczek z cukinią.
Całość zalać sosem zrobionym z łyżki oliwy z oliwek, łyżki soku z cytryny z dodatkiem szczypty soli oraz pieprzu. Można na koniec posypać prażonym słonecznikiem lub dynią;)