Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 15-07-2016
Klasyczne połączenie szpinaku z żurawiną i fetą z dodatkiem chrupiących pestek dyni.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13241
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3734
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4744
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13241
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3734
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4744
Składniki
Liście szpinaku umyj, osusz i włóż do miski. Fetę pokrusz na kawałki i dodaj resztę składników. Przed podaniem polecam polać sałatkę łyżką oliwy z oliwek.