Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Oczywiście pyszna sałatka na bazie świeżych liści szpinaku z dodatkiem łososia, jajek, pomidorów, w musztardowym sosie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1285
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1285
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
Składniki
Na półmisku rozłożyć liście szpinaku. Na liściach rozłożyć jajka pokrojone w ćwiartki, pomidorki pokrojone na pół i całe, pokrojonego na małe kawałki łososia, pokrojoną w piórka cebulę. Musztardę wymieszać z oliwą, sokiem z cytryny, pieprzem i sola do smaku. Polać sosem przed podaniem. Smacznego.