Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita sałatka ze szpinakiem, serem pleśniowym i winogronami z dodatkiem orzechów włoskich, polana pysznym sosem miodowo- musztardowym to połączenie słodkiego i wytrawnego smaku. Taka sałatka to wyrafinowana kombinacja smakowa dla naszego podniebienia.
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 260
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 207
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 1773
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1019
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 138
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 260
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 207
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 1773
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1019
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 138
Składniki
Do małej miseczki przekładamy miód oraz musztardę, całość doprawiamy szczyptą soli oraz czarnym pieprzem i wszystko dokładnie mieszamy.
Ser pleśniowy kroimy na mniejsze kawałki ale niezbyt małe. Umyte pomidorki papryczkowe lub koktajlowe przekrawamy na pół. Umyte winogrona przekrawamy na pół i wyciagamy z nich pestki. Na płaskim talerzu układamy umyty i osuszony szpinak, na szpinaku umieszczamy kawałki sera pleśniowego, połówki pomidorków oraz winogron. Na wierzchu sałatki układamy orzechy włoskie. Tak przygotowaną sałatkę polewamy wcześniej przygotowanym sosem i wstawiamy na pół godziny do lodówki.