Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna i pyszna sałatka z ogórkiem zielonym, żółtym serem, jabłkiem i czerwoną cebulą podana w ogórki pięknie wygląda i prezentuje się na stole.,
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1545
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1411
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 297
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1545
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1411
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 297
Składniki
Ogórki myjemy ,osuszamy , następnie kroimy 2-3 cm plastry.Delikatnie wydrążamy w środku.Wydrążone części ogórka kroimy w drobną kostkę, jabłka, jajka , ser i cebulę również kroimy w kostkę. Wszystko dokładnie mieszamy dodajemy musztardę, śmietanę,majonez solimy i pieprzymy.
Pół pęczka pietruszki kroimy i dodajemy do sałatki.Resztę zostawiamy do dekoracji. Sałatkę wkładamy do wydrążonych kawałków ogórka.
Wierzch dekorujemy cebulą i natką pietruszki. Wkładamy do lodówki na 30 minut . Smacznego.