Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana - jedna z najbardziej popularnych, tradycyjnie polskich potraw. Nie musi być jednak nudna! Kilka prostych trików, które zawarliśmy w naszym przepisie, pomogą wam skutecznie odmienić sałatkę ziemniaczaną - zawsze już będzie idealna i zaskakująco smaczna!
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 10
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2639
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 33
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4688
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 10
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2639
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 33
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4688
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę. Ogórki i cebulę posiekać w drobną kosteczkę.
Majonez wymieszać z musztardą i dodać do pokrojonych warzyw, całość doprawić solą i pieprzem, delikatnie wymieszać i schłodzić w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.