Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , pożywna , idealna na kolację.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16321
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5218
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16321
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5218
Składniki
Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić na ćwiartki. Ziemniaki ugotować lub można wykorzystać pozostałe z obiadu. Tuńczyka osączyć z zalewy. Szczypiorek umyć, ściąć. Ziemniaki pokroić w plastry umieścić w salaterce, dodać tuńczyka. Ogóreczki pokroić w kostkę, dodać , również szczypiorek.
Na wierzchu umieścić jajka.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać.