Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia po meksykańsku to ciekawy pomysł na wykorzystanie tego letniego i jak...
Odsłon: 35049
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 3206
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1166
Cukinia po meksykańsku to ciekawy pomysł na wykorzystanie tego letniego i jak...
Odsłon: 35049
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 3206
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1166
Składniki
Ugotowane, wystudzone ziemniaki obrać z skórek. Pokroić na mniejsze części. Oczyszczone, umyte, osuszone rzodkiewki pokroić w grubszą kostkę. Cebulkę pokroić w kostkę. Zielone ogórki obrać i pokroić też w grubszą kostkę. Małosolne ogórki też pokroić w kostkę. W salaterce wymieszać ziemniaki z cebulką, rzodkiewką i ogórkami zielonymi, małosolnymi oraz posiekanym koperkiem, pieprzem młotkowanym, olejem lnianym i solą do smaku. Pozostawić, żeby smaki się połączyły... i zajadać. Smacznego.