Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8190
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8190
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Składniki
Ugotowane, wystudzone ziemniaki obrać z skórek. Pokroić na mniejsze części. Oczyszczone, umyte, osuszone rzodkiewki pokroić w grubszą kostkę. Cebulkę pokroić w kostkę. Zielone ogórki obrać i pokroić też w grubszą kostkę. Małosolne ogórki też pokroić w kostkę. W salaterce wymieszać ziemniaki z cebulką, rzodkiewką i ogórkami zielonymi, małosolnymi oraz posiekanym koperkiem, pieprzem młotkowanym, olejem lnianym i solą do smaku. Pozostawić, żeby smaki się połączyły... i zajadać. Smacznego.