Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1230
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 165
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1230
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 165
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Ugotowane, wystudzone ziemniaki obrać z skórek. Pokroić na mniejsze części. Oczyszczone, umyte, osuszone rzodkiewki pokroić w grubszą kostkę. Cebulkę pokroić w kostkę. Zielone ogórki obrać i pokroić też w grubszą kostkę. Małosolne ogórki też pokroić w kostkę. W salaterce wymieszać ziemniaki z cebulką, rzodkiewką i ogórkami zielonymi, małosolnymi oraz posiekanym koperkiem, pieprzem młotkowanym, olejem lnianym i solą do smaku. Pozostawić, żeby smaki się połączyły... i zajadać. Smacznego.